Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Geef uw apparaat,
een tweede leven

VidaPhone is dé telefoonzaak in Arnhem voor al je telefoonreparaties. Heb je jouw telefoon laten vallen en is het scherm gebarsten? Of heeft je telefoon andere mankementen, zoals een knop die niet (altijd) reageert? Kom dan langs VidaPhone!

decorative icon

4.4/5

Uitstekende beoordeling!

Op basis van 300+ reviews

12 years experienceWaarom reparaties bij VidaPhone?

In de meeste gevallen kunnen we jouw smartphone nog herstellen, en dat voor slechts een fractie van de prijs van een nieuwe telefoon.

Koop dus niet meteen een nieuwe telefoon, maar overweeg een Samsung, Huawei of Apple reparatie in Arnhem. Heb jij een smartphone van een ander merk die gerepareerd moet worden? Ook dan kunnen we je in veel gevallen ontzorgen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Hoe gaan wij te werk?

1

Breng je toestel

Kom langs onze winkel in winkelcentrum Kronenburg te vinden in Arnhem-Zuid.

2

Apparaat onderzoeken

We lopen uw apparaat na en bepalen wat de schade is.

3

Diagnose en prijsopgave

Zodra wij weten wat de schade is, geven wij u direct een prijsopgave voor reparatie en leggen u uit wat kapot is.

4

Klaar terwijl u wacht

Als u het apparaat door ons laat reprareren hoeft u vaak enkele ogenblikken te wachten. Bijna alle reparaties ronden wij af binnen 30 minuten.

Belangrijke informatie over de reparaties

Hier vind je alle belangrijke informatie over reparaties die kunnen worden gedaan bij onze telefoonzaak Arnhem. Heb je toch nog vragen? Dan kan je altijd contact met ons opnemen!

Voor een Huawei reparatie of voor een Samsung reparatie ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Wij beperken onze dienstverlening echter niet alleen tot het repareren van telefoontoestellen. Heb je een computer of tablet die gerepareerd moet worden? Ook dan ben je van harte welkom in onze winkel en kunnen onze specialisten je uitstekend van dienst zijn. Ben je benieuwd of wij een specifiek defect kunnen repareren? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs de winkel, zodat wij je direct duidelijkheid kunnen geven.

Laat je ons een Huawei reparatie of een Samsung reparatie uitvoeren? Dan kunnen we defecte onderdelen in vrijwel alle gevallen vervangen voor originele onderdelen. Zijn de originele onderdelen niet leverbaar? Dan kun je ervan uitgaan dat we met onderdelen van de hoogste kwaliteit werken. Ook voor een iPhone reparatie in Arnhem werken we altijd met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Voor sommige reparaties kunnen we je ook de keuze bieden uit diverse onderdelen. Uiteraard kunnen onze specialisten je ook een onderdeel aanraden op basis van je wensen.

Geef je om het milieu en om je eigen portemonnee? Dan is het geen slecht idee om je huidige telefoon te repareren en niet direct een nieuw toestel aan te schaffen. Na het vervangen van een defect onderdeel heeft een toestel vaak nog een lange levensduur. Een reparatie kost je vaak een fractie van de nieuwprijs van de telefoon. Een nieuwer model aanschaffen is in veel gevallen ook overbodig. Er zijn weinig applicaties waar je een gloednieuwe smartphone voor nodig hebt. Bovendien verschilt de huidige generatie smartphones qua specificaties ook niet enorm ten opzichte van de vorige generatie.

De productie van smartphones heeft een grote impact op het milieu. Natuurlijk kunnen we in deze tijd niet meer zonder smartphones, maar het is wel verantwoord om langer met je huidige toestel te doen. Ook om die reden is het een verstandige zet om je toestel te laten repareren in onze telefoonzaak in Arnhem. Wil je toch graag een ander toestel? Gooi je telefoon dan in ieder geval niet weg, maar laat deze repareren. Je kunt het toestel dan weggooien of verkopen. Ook dat is beter voor het milieu en eventueel voor je portemonnee. Het toestel wordt dan door een ander gebruikt, waardoor die persoon geen nieuwe telefoon hoeft aan te schaffen.

Het is natuurlijk altijd vervelend als je smartphone kapot gaat. Zeker omdat we de telefoon overal voor gebruiken en het liefst continu bereikbaar zijn. Is dit al de tweede keer dit jaar dat je een Huawei reparatie in Arnhem moet laten uitvoeren? Dan kun je overwegen om een (ander) telefoonhoesje aan te schaffen. Ook voor telefoonhoesjes ben je bij ons aan het juiste adres. Laat je de telefoon door ons repareren? Bekijk dan meteen ons aanbod telefoonhoesjes. Met een goed hoesje is je telefoon beter beschermd en is de kans groot dat je scherm het overleeft als je het toestel onverhoopt laat vallen. Naast telefoonhoesjes kunnen we je overigens ook andere accessoires aanbieden, waaronder telefoonladers.

Heb je besloten om je tablet, computer of telefoon te laten repareren? Kom dan gerust langs onze zaak! Wij bieden je tal van verschillende voordelen. Zo wordt je toestel bij ons altijd gerepareerd door vakmensen met veel ervaring. Wij werken zorgvuldig en enkel met materialen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast weet je bij ons precies waar je aan toe bent. Wij kunnen je toestel inspecteren om je vooraf al een goed beeld te geven van de kosten en de reparatieduur.