Scroll Top

Refurbished

Refurbished toestellen

Wat is Refurbished?

Een refurbished deviceis een telefoon waar een tweede leven in is geblazen. Deze toestellen zijn eerder gebruikt, maar zijn niet te vergelijken met tweedehands toestellen. De toestellen worden namelijk grondig onderzocht of alles nog wel goed functioneert. Is er een onderdeel defect? Dan wordt deze vervangen met een nieuw onderdeel. Het wordt vervolgens schoongemaakt, zodat het als nieuw aanvoelt. Verder wordt het toestel natuurlijk terug gezet naar zijn fabrieksinstellingen. Dit zorgt ervoor dat jij jouw toestel vanaf 0 kunt instellen!

Wij verkopen voornamelijk refurbished smartphones, omdat deze een lange levensduur hebben. Ze worden namelijk voorzien van jarenlange software updates. Bij andere merken is dit voornamelijk voor 2 jaar, waarna er 2 jaar beveiligingsupdates plaats vinden.

Logo footer

Waarom een REFURBISHED toestel?

Altijd 3 jaar garantie

Op al onze iPhones, iPads & Watches.

Duurzame Aankoop

Er hoeven minder grondstoffen gebruikt te worden voor nieuwe apparaten.

Keurmerk Refurbished

Apple kwaliteit voor een scherpe prijs, ook bij reparaties!

Logo footer

Zo goed als nieuw!

In sommige gevallen gaat het zelfs om telefoons die maar een week bij de vorige eigenaar in bezit zijn geweest. Misschien was het toch niet helemaal wat hij of zij ervan verwachtte. In dat geval is het apparaat nog volledig als nieuw, maar mag het in Nederland niet meer als een nieuw toestel worden verkocht. Voordelig voor jou, omdat het eigenlijk betekent dat je een nieuw toestel koopt voor een fractie van de prijs.

Het komt ook wel eens voor dat het scherm schade heeft opgelopen, waardoor de gebruiker de telefoon verkoopt. Deze schermen zijn vaak duur om te repareren. Wij kunnen dit gemakkelijk vervangen, waardoor het probleem verholpen wordt. Door deze reparatie uit te voeren krijgt de telefoon een nieuw leven. Er zijn bepaalde niveaus van de smartphones. Denk hierbij aan “als nieuw”, “licht gebruikt” en “zichtbaar gebruikt”. Een als nieuw bestempeld toestel is vrijwel niet te onderscheiden van een nieuw toestel. Een licht gebruikte toestel kan een paar krasjes of andere gebruikssporen bevatten.

Tot slot is een zichtbaar gebruikt toestel voorzien van zichtbare gebruikerssporen (denk hierbij aan een deuk of een diepe kras).

Garantie op Refurbished

Wat als er toch iets gebeurd met jou nieuw gekochte refurbished telefoon? Dan hoef jij daar geen zorgen om te maken, omdat een refurbished toestel het voordeel van garantie heeft. Dit heb je namelijk niet wanneer je een tweedehands telefoon koopt. Per toestel kan de garantieduur verschillen, maar voornamelijk geldt er een termijn van een jaar.

Refurbished en Duurzaamheid

Refurbished toestellen zijn duurzamer dan wanneer je een nieuw product koopt. Er wordt namelijk gezorgd dat een defecte of verouderde telefoon weer zo gloed als nieuw mee kan. Het produceren van een nieuw iPhone kan al veel grondstoffen kosten. Dit is niet goed voor het milieu. Een refurbished telefoon is al eens geproduceerd, waardoor deze grondstoffen niet uit de aarde gedolven te worden.

Refurbished tablets

Een tablet is allang niet meer alleen maar een tablet. Naast multitasking worden ze gebruikt om op een groot beeld video’s te bekijken, om overal het internet op te kunnen, om games te spelen of voor zakelijke doeleinden. Iedereen gebruikt zijn of haar tablet weer op een andere manier. Daarom is het belangrijk om het toestel te vinden dat aansluit bij uw wensen. Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van refurbished iPads en tablets, maar ook voor advies!

Logo