Refurbished iPhones

Wat is een refurbished smartphone?

Een refurbished smartphone is een telefoon waar een tweede leven in is geblazen. Deze toestellen zijn eerder gebruikt, maar zijn niet te vergelijken met tweedehands toestellen. De toestellen worden namelijk grondig onderzocht of alles nog wel goed functioneert. Is er een onderdeel defect? Dan wordt deze vervangen met een nieuw onderdeel. Het wordt vervolgens schoongemaakt, zodat het als nieuw aanvoelt. Verder wordt het toestel natuurlijk terug gezet naar zijn fabrieksinstellingen. Dit zorgt ervoor dat jij jouw toestel vanaf 0 kunt instellen!

Wij verkopen voornamelijk refurbished iPhone smartphones, omdat deze een lange levensduur hebben. Ze worden namelijk voorzien van jarenlange software updates. Bij andere merken is dit voornamelijk voor 2 jaar, waarna er 2 jaar beveiligingsupdates plaats vinden.

Refurbished iPhone 11 Pro Goud

Zo goed als nieuw

In sommige gevallen gaat het zelfs om telefoons die maar een week bij de vorige eigenaar in bezit zijn geweest. Misschien was het toch niet helemaal wat hij of zij ervan verwachtte. In dat geval is het apparaat nog volledig als nieuw, maar mag het in Nederland niet meer als een nieuw toestel worden verkocht. Voordelig voor jou, omdat het eigenlijk betekent dat je een nieuw toestel koopt voor een fractie van de prijs.

Het komt ook wel eens voor dat het scherm schade heeft opgelopen, waardoor de gebruiker de telefoon verkoopt. Deze schermen zijn vaak duur om te repareren. Wij kunnen dit gemakkelijk vervangen, waardoor het probleem verholpen wordt. Door deze reparatie uit te voeren krijgt de telefoon een nieuw leven. Er zijn bepaalde niveaus van de smartphones. Denk hierbij aan “als nieuw”, “licht gebruikt” en “zichtbaar gebruikt”. Een als nieuw bestempeld toestel is vrijwel niet te onderscheiden van een nieuw toestel. Een licht gebruikte toestel kan een paar krasjes of andere gebruikssporen bevatten.

Tot slot is een zichtbaar gebruikt toestel voorzien van zichtbare gebruikerssporen (denk hierbij aan een deuk of een diepe kras).

Garantie op refurbished

Wat als er toch iets gebeurd met jou nieuw gekochte refurbished telefoon? Dan hoef jij daar geen zorgen om te maken, omdat een refurbished toestel het voordeel van garantie heeft. Dit heb je namelijk niet wanneer je een tweedehands telefoon koopt. Per toestel kan de garantieduur verschillen, maar voornamelijk geldt er een termijn van een jaar.

Duurzaamheid

Refurbished toestellen zijn duurzamer dan wanneer je een nieuw product koopt. Er wordt namelijk gezorgd dat een defecte of verouderde telefoon weer zo gloed als nieuw mee kan. Het produceren van een nieuw iPhone kan al veel grondstoffen kosten. Dit is niet goed voor het milieu. Een refurbished telefoon is al eens geproduceerd, waardoor deze grondstoffen niet uit de aarde gedolven te worden.

Refurbished iPad Air 2 Silver

Tablet kopen

Een tablet is allang niet meer alleen maar een tablet. Naast multitasking worden ze gebruikt om op een groot beeld video’s te bekijken, om overal het internet op te kunnen, om games te spelen of voor zakelijke doeleinden. Iedereen gebruikt zijn of haar tablet weer op een andere manier. Daarom is het belangrijk om het toestel te vinden dat aansluit bij uw wensen. Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van refurbished iPads en tablets, maar ook voor advies!

Loop gerust bij ons binnen of neem contact met ons op om te kijken of jouw ideale smartphone in ons assortiment refurbished toestellen zit.

Nog één keer de voordelen van refurbished op een rij

Refurbished iPhone 12

iPhone 12

Het allernieuwste model!

Refurbished iPhone 12

iPhone 12 Mini

De krachtigste kleine iPhone!

Refurbished iPhone 11

iPhone 11

Eén van de nieuwste modellen!

Refurbished iPhone 11

iPhone 11 Pro

Het beste model ooit!

Refurbished iPhone X

iPhone X

Een veelzijdig premium model!

Refurbished iPhone X

iPhone XR

Recent, kleurrijk en krachtig!

Refurbished iPhone X

iPhone XS

Het meest luxe X-model!

Refurbished iPhone 8

iPhone 8

De best verkochte iPhone!

Refurbished iPhone 8

iPhone 8 Plus

De grote broer van de iPhone 8!

Refurbished iPhone 7

iPhone 7

Een populaire middenklasser!

Refurbished iPhone 7

iPhone 7 Plus

Een groot en veelzijdig instapmodel!

Refurbished iPhone SE

iPhone SE

Goedkoper wordt het bijna niet!

Refurbished iPhone SE (2020)

iPhone SE (2020)

Superieure prijs-kwaliteitverhouding!

Refurbished iPhone 6S

iPhone 6S

Voor de koopjesjagers!

Refurbished iPhone 6S

iPhone 6S Plus

Een groot en voordelig instapmodel!

Refurbished iPad 2017

iPad 2017

Voor de koopjesjagers!

Refurbished iPad 2018

iPad 2018

Voordelige allround iPad!

Refurbished iPad 2019

iPad 2019

De best verkochte iPad!

Refurbished iPad 2020

iPad 2020

Veelzijdig, krachtig én voordelig!

Refurbished iPad Air

iPad Air

Goedkoper wordt het niet!

Refurbished iPad Air 2

iPad Air 2

Tweede lichtgewicht krachtpatser!

Refurbished iPad Air 3

iPad Air 3

Een premium iPad!

Refurbished iPad Mini 4

iPad Mini 4

Klein formaat, maar erg veelzijdig!

Refurbished iPad Mini 5

iPad Mini 5

Een krachtige en kleine tablet!

Refurbished iPad Pro 11 inch (2018)

iPad Pro 11 inch

Het model uit 2018

Refurbished iPad Pro 12.9 inch (2018)

iPad Pro 12.9 inch

Het model uit 2018