iPhone reparatie Arnhem

Wij voeren ook reparaties voor telefoons van Apple. Hiervoor maken wij echter een prijs op maat. Indien u een prijsopgaaf wenst, neem dan contact op met info@vidaphone.com of neem contact op via de onderstaande knop.

Hoe wij te werk gaan in 3 stappen

1

Diagnose en reparatie

Onze gespecialiseerde technici voeren een grondige diagnose uit om het probleem van uw iPhone vast te stellen. Defecte onderdelen worden vervangen door originele componenten van hoge kwaliteit, waardoor de functionaliteit wordt hersteld.

2

Kwaliteitscontrole en Testen

Na reparatie ondergaat uw iPhone rigoureuze tests om te verzekeren dat alle functies correct werken. Zowel hardware als software worden gevalideerd voor optimale prestaties en betrouwbaarheid.

3

Telefoon klaar voor gebruik

Na kwaliteitscontrole reinigen we uw iPhone, bespreken we de uitgevoerde reparaties en eventuele aanbevelingen. Uw gerepareerde iPhone wordt zorgvuldig gepresenteerd, inclusief garantie-informatie, om te verzekeren dat u volledig tevreden bent.

Waarom reparaties laten uitvoeren door VidaPhone?

VidaPhone is dé telefoonzaak in Arnhem voor al je telefoonreparaties. Heb je jouw telefoon laten vallen en is het scherm gebarsten? Of heeft je telefoon andere mankementen, zoals een knop die niet (altijd) reageert? Kom dan langs VidaPhone! In de meeste gevallen kunnen we jouw smartphone nog herstellen. En dat voor slechts een fractie van de prijs van een nieuwe telefoon. Koop dus niet meteen een nieuwe telefoon, maar overweeg een Samsung, Huawei of Apple reparatie in Arnhem. Heb jij een smartphone van een ander merk die gerepareerd moet worden? Ook dan kunnen we je in veel gevallen ontzorgen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Stef Joosen

(Google Review)

Deskundig, supersnel en heel klantvriendelijk. Zeer aanbevolen: AAA+++. De accu van mijn MacBook Pro was opgeblazen. Binnen twee uur was het MacBook gerepareerd inclusief een half jaar garantie op de reparatie en de nieuwe accu. Bij Amac (Apple) is het net zo duur, maar ben ik wel mijn MacBook twee weken kwijt omdat hij opgestuurd moet worden naar hun servicecentrum.

Max Amor

(Google Review)

Accu van mij MacBook laten vervangen. Ondanks de drukte in de winkel was mijn MacBook binnen een uur klaar ( bij anderen zou het dagen duren). Zeer tevreden over kwaliteit, service en prijs. Personeel is aardig en professioneel.

Luuk Smitshoek

(Google Review)

Telefoon kapot maar niet te herstellen als service een andere zelfs modernere telefoon gekregen zonder meer geld te vragen. Zeer goede service en zeer tevreden over deze firma. Vriendelijle mensen bovendien !

IPhone kapot? Laat deze zo snel mogelijk repareren!