Scroll Top

VidaPhone Zakelijk

Telefoon Reparatie Arnhem

Arnhem, 2024 – Vidaphone, de vertrouwde naam in telefoonreparaties, kondigt met trots de lancering aan van Vidaphone Zakelijk, een gespecialiseerde tak gericht op zakelijke reparaties speciaal voor het MKB.

Met jarenlange ervaring en expertise in het repareren van telefoons, tablets en computers, heeft Vidaphone een sterke reputatie opgebouwd als dé bestemming voor hoogwaardige reparaties en uitstekende klantenservice. Nu zet Vidaphone deze expertise voort met de introductie van Vidaphone Zakelijk, een dienst speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van bedrijven.

Vidaphone Zakelijk biedt een uitgebreid scala aan reparatiediensten voor bedrijven, waaronder telefoonreparaties, tabletreparaties en computerreparaties. Of het nu gaat om een kapotte iPhone, een defecte iPad of een trage bedrijfscomputer, onze ervaren technici staan klaar om uw bedrijfsapparatuur snel en professioneel te herstellen, zodat u weer snel aan het werk kunt.

“Met Vidaphone Zakelijk streven we ernaar om een nieuwe standaard te stellen in zakelijke reparaties”, zegt Matin, Eigenaar van VidaPhone. ” We begrijpen hoe belangrijk het is voor bedrijven om operationeel te blijven, daarom bieden we snelle en betrouwbare reparatiediensten die zijn afgestemd op de behoeften van het MKB.”

Naast reparatieservices biedt Vidaphone Zakelijk ook flexibele oplossingen voor bedrijven, waaronder op maat gemaakte servicecontracten en haal- en brengservices voor bedrijven die hun productiviteit willen maximaliseren.

Vidaphone Zakelijk is gevestigd  in Arnhem en staat klaar om bedrijven te ondersteunen bij al hun reparatiebehoeften. Voor meer informatie over Vidaphone Zakelijk en onze diensten kunt u terecht op de speciale Vidaphone zakelijk pagina of neem contact met ons op via 026 848 9874 of via het contactformulier

Over Vidaphone: Vidaphone is een toonaangevende provider van reparatiediensten voor telefoons, tablets en computers. Met haar vestiging in Arnhem staat Vidaphone bekend om zijn hoogwaardige reparaties, deskundige technici en uitstekende klantenservice.

Contact:

VidaPhone
Kronenburgpassage 21
6831 EM, Arnhem

026 848 9874
Stuur een ons Email

Een opmerking achterlaten